Navigácia na včelársku paseku

31. augusta 2021
2 min read

GPS súradnice včelárskej paseky: 49.089332583676494, 18.887502436634747

Prvá mapa v poradí:

Cesta na paseku vedie po hlavnej ceste na stráňach odbočí sa na ul. Bezručova, na konci ulice vľavo na Viliama Žingora a z nej vpravo na Korunovo pokračuje sa na koniec rovinky tam sa zahne vľavo a po 20m vpravo sa nachádza mostík, za mostíkom už nasleduje nespevnená(dajte si pozor na nižšie podvozky áut) cesta popri chatkách na dolné alebo horné parkovisko na lúke.

Druhá mapa v poradí:

Červená trasa: Kaštieľ Záturčie pokračujte cez družstvo k bráne(ak je zatvorená použite žltú trasu), ďalej nasleduje poľná nespevnená cesta k parkovisku pod pasekou pri bráne.

Žltá trasa: Prejdete cez Nový Martin cestou ul. Potočná smerujúcu na stráne (vrchná cesta), na jej konci je odbočka a značka zákaz odbočenia vpravo, otočte sa na ďalšej križovatke a vráťte sa na k odbočkeza odbočkou sa nachádza mostík, za mostíkom je nespevnená poľná cesta po nej smerujte rovno az po plynový rozvádzač. Pri ňom choďte, buď vpravo(s napojením sa na červenú trasu a cez tri topole) alebo vľavo popri lesíku a následne hore na vrch lúky kde sa nachádza horné parkovisko.